5 små ting som får deg til å føle deg vakker

Vi kvinner liker å ta vare på oss selv og føle oss bra, men kan ofte ha perioder der vi sliter med selvtilliten og bruker timer foran speilet for å føle oss vakre. Vi har samlet noen enkle småting du kan gjøre for å føle deg litt vakrere på en ellers grå dag.

Rett deg opp

Prøv å rette deg opp i ryggen, både når du sitter og står. Ikke bare føles det godt, får deg til å se mer elegant ut og er sunt for deg, men det er vitenskapelig bevist at hjernen reagerer positivt på en rett rygg. 

Henger du med hodet og har det vi kaller en “dårlig holdning,” sender det et signal til hjernen om at kroppen er nedfor. Sitter eller står du derimot rett vil hjernen plukke opp signaler om at kroppen har det bra, som resulterer i at du føler deg bedre med deg selv. 

Kle deg i farger 

Inkluder en knall farge i antrekket ditt, det trenger ikke være noe mer enn et skjerf, smykker eller et par fargerike sko. Freshe farger kan med en gang booste humøret, spesielt om du velger en farge som fremhever enten øyne, hår eller hudtone, som gjør det litt morsommere å se deg i speilet. 

Gjør noe annerledes 

Gå litt utenfor egen komfortsone og prøv noe nytt. Er du en jeans-jente kan du for eksempel ta på deg en kjole eller et skjørt, sett opp håret om du pleier å gå med det løst eller omvendt, og prøv en dag med høye hæler om du vanligvis går med sneakers. 

Det er lett å bli stuck i gamle mønstre, og det å bryte ut av disse en gang i blant er både sunt for sinnet og kan få deg til å se på deg selv i et nytt lys. 

Sexy undertøy 

Invester i noe lekkert undertøy om du ikke allerede har det, som får deg til å føle deg sexy. Ta deg en dusj når du står opp, tre på deg undertøyet og gi deg selv en ordentlig selvtillitsboost når du ser deg i speilet. 

Selv om resten av dagen foregår med klær på, kan det gi en god følelse å gå rundt med en “hemmelighet” under antrekket. Et pluss er selvsagt å finne undertøy som både er sexy og komfortabelt. 

Prøv å endre holdning 

Holdningen din har mye å si på selvfølelsen, “hvilket ben” du velger å stå opp med og hvordan du behandler andre den dagen. Prøv å si til deg selv når du våkner at dette skal bli en fin dag og smil til deg selv, så vil ting føles lysere og du vil føle deg vakrere. 

Skjønnhet kommer, som vi alle vet, innenfra og man kommer en lang vei med et smil. Behandle andre slik du ønsker å bli behandlet selv, døm ikke og unngå dermed at andre dømmer deg. Man føler seg med en gang vakrere utenpå om man er vakker innvendig. 

Utvalgte artikler for deg

Enkle og effektive dietter

Enkle og effektive dietter

Vi har alle vært der at vi ønsker å legge om spisevaner og kosthold, men ikke helt får oss selv til å gjøre det. Det er ofte vanskeligere i praksis...

read more